13.9 C
Medemblik
15 juli 2020 01:08
Medemblik Actueel.

‘Wognumse Vrije Geluiden’ met 16 muzikale acts

WOGNUM – Op 9 september vindt de muzikale wandeling door Wognum weer plaats. Deze 4e editie van de Wognumse Vrije Geluiden heeft maar liefst 16 podia muzikaal bezet om het publiek een middag lang te laten genieten.

Dit jaar hebben we opnieuw een geweldige muzikale menukaart. Meer dan 100 musici/vocalisten laten het publiek genieten op een wandeling langs tuinen in het centrum van Wognum.

Een kleine greep: het in Wognum en omstreken bekende Mannenkoor Stuurloos en het A -capella koor De Moonliners, Vrouwenkoor Allure, het Zagan Trio (contrabas en gitaar, viool en klarinet) dat klezmer muziek brengt, Romantic Warriors een dynamisch en professioneel jazzcombo wat op geheel eigen wijze gehoor geeft aan diverse jazz standards. De 20 jarige singer songwriter Sven Reus die mix van pop en singer-songwriter naar Wognum brengt met zijn gitaar en zijn warme stem en nog een jong én Wognums talent; Madelon Feld die samen met Lucie Commandeur de sterren van de hemel zingt en speelt.

Tijden

BiG GiG opent de middag om 13.15 op het plein van De Haan en Buis aan de Kerkstraat. Daarna zijn op 15 locaties om 14.00, 15.00 en 16.00 uur of om 14.30, 15.30 en 16.30 uur optredens van steeds 25 minuten. Na afloop is er in café Stam een gezellige nazit met alle deelnemers en tuineigenaren.

Waar vindt het plaats?

De organisatie heeft opnieuw mooie, gastvrije tuinen gevonden voor dit gratis evenement. Dit jaar in de Sint Agneslaan en in Hof van Wognum. Kijk op www.biggig.nl of op onze facebookpagina voor het complete programma van deze middag.

En verder

Wanneer wegens slecht weer het evenement wordt afgelast, melden we dit op onze facebookpagina en op de website.

De Wognumse Vrije Geluiden wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors, met dank aan deze ondernemers.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?