-1.7 C
Medemblik
25 januari 2021 10:45
Medemblik Actueel.

Bon-theater: Kasper van Kooten – Bonte Avond

Medemblik – De Bonte Avond, wie maakte hem niet mee? Kasper was met vijf vriendjes de Dolly Dots, op knakkende naaldhakken en in schurende visnet-panty’s. Ze waren elf. De andere vijf hebben na dat hoogtepunt nooit meer opgetreden, maar Kasper nog iedere avond. Waarom toch? Wie wil hij nog steeds een keer zijn? In zijn eerlijkste Bonte Avond ooit geeft Van Kooten antwoord, dansend en zingend op zijn muziek van de 80’s naar nu. En dat werkt op de lachspieren en traanzakjes.

Vermakelaar Kasper van Kooten maakt muziek, schrijft romans en speelt in televisieseries en films. Over zijn laatste theaterprogramma Karakters (2014) werd lovend geschreven:

“De voorstelling onderstreept ook nog maar eens hoe productief en vernieuwend Kasper van Kooten de laatste jaren bezig is. Voor zo veel creativiteit kun je alleen maar een diepe buiging maken”, aldus de Volkskrant. (*****)

Details:

  • Waar: Admiraliteitsweg 6a 1671 JA Medemblik
  • Wanneer: 16 april 2016
  • Hoe laat: 20:15 uur
  • Toegangsprijs: € 17,50
  • Reserveren

Reageren via facebook