7.6 C
Medemblik
27 november 2020 19:13
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

Extrapop muziekfestival werd een mooie dag voor mensen met een beperking

WOGNUM – ‘Afgelopen zaterdag, 21 juli vond de vijfde editie van eXtrapop plaats in de feestzaal van de LeekerweideGroep georganiseerd door VrijetijdsbestedingNH. Extrapop is een muziekevenement voor mensen met een (verstandelijke) beperking waar vriendschap gesloten en gevierd wordt. Dankzij vele sponsors als Laundry Experts, Wit aannemingsbedrijf, Schouten Techniek en Van Smaak hebben we deze dag kunnen organiseren en hebben bijna 300 deelnemers een optreden van hun idool bijgewoond.

Het was een mooie middag vol te gekke optredens van Michael Nobbe, Demi van Wijngaarden, Jody Bernal en Tino Martin. Na de optredens konden er ook nog foto’s gemaakt worden met de idolen en werden er knuffels en handtekeningen uitgedeeld.

Wat een prachtig beeld en ontzettend rijk en dankbaar gevoel om alle deelnemers te zien dansen, meezingen of gewoon meegenietend op een (rol)stoel.

Naast alle muziek was er dankzij een grote groep enthousiaste vrijwilligers; een bar, patat- en ijsjes kraam aanwezig waar tussendoor wat energie opgedaan kon worden om hierna weer op de dansvloer te springen.

De handjes, knuffels en bedankjes voor de organisatie aan het einde van deze dag waren in overvloed en laat je doen beseffen hoe waardevol dit evenement is.

Een geweldige dag waar nog lang van nagenoten en over nagepraat zal worden! Met veel dank aan onze sponsors en vrijwilligers.’

Op naar volgende jaar. Ook dan gaan we weer opzoek naar sponsors dus mocht u net zo’n warm hart hebben als de sponsors van dit jaar schroom niet om contact met ons op te nemen via info@vrijetijdsbestedingnh.nl.’ U krijgt er zoveel dankbaarheid voor terug.

 

Reageren via facebook