Crescendo vs Crescendo bij de Meelmolen Medemblik

MEDEMBLIK – Bij meelmolen De Herder aan de Westerdijk in Medemblik wordt zondag 2 juli om 14.00 uur een muziekfestijn gehouden. Een dubbelconcert van een tweetal Crescendo’s, met Bart Koning als dirigent.

Eerst treedt Fanfare Crescendo uit De Weere op en speelt diverse bekende muziekstukken, onder andere uit de Disneyfilm The Lion King. In het tweede deel van het concert brengt Harmonie Crescendo uit Medemblik een part van hun muziekrepertoire ten gehore. De leden spelen onder meer bekende film- en popmuziek.

Tijdens het concert wordt door vrijwilligers koffie met zelfgemaakte appeltaart geserveerd. De opbrengsten hiervan komen ten goede aan het onderhoud van de molen. De entree is gratis.

Bij slecht weer wordt het concert gegeven in het Sint Pieter, Ridderstraat 9.

Reageren via facebook