15.8 C
Medemblik
20 september 2020 13:49
Medemblik Actueel.

Leoni Jansen en Erik Rutjes Foto: Merlijn Doomernik

Leoni Jansen en Erik Rutjes komen maar de Theaterkerk in Wadway

WADWAY – Leoni Jansen en Erik Rutjes verzorgen op vrijdag 21 februari een wervelend concert in theaterkerk Wadway. We kennen haar van muziekprogramma’s met covers en traditionals, uitgevoerd in eigenzinnige arrangementen. In deze nieuwe voorstelling ‘Uitgekleed’ gaat ze een stap verder met een serie eigen nummers. Aanvang 20.30 uur, meer info en reserveren zie www.theaterkerkwadway.nl  

Met een rugzak vol levenservaring is ze de studio in gedoken, samen met meestergitarist Erik Rutjes. Zo ontstond een verzameling songs waarin Jansen en Rutjes louter hun eigen hart laten spreken. In Uitgekleed zijn naast eigen nummers ook liedjes te horen die bevriende schrijvers en componisten speciaal voor haar hebben gemaakt.

Zie ook www.leoni.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?