Medemblik Actueel.

Wild Romance komt naar Snertpop in Midwoud (Foto aangeleverd)
Wild Romance komt naar Snertpop in Midwoud (Foto aangeleverd)
(pop)muziek Algemeen

‘Ultieme’ André Hazes en Wild Romance op Snertpop

MIDWOUD – Martijn Fischer maakt zijn opwachting op de eerste buiteneditie van Snertpop. De ultieme vertolker van André Hazes, bekend van onder meer zijn hoofdrol uit de musical ‘Hij gelooft in mij’, is één van de 8 artiesten die zaterdag 22 september gaan optreden in Midwoud. De online kaartverkoop is gestart, via www.snertpop.nl.

Naast Fischer spelen ook Wild Romance, Ironic Maiden, Sylvia Aimee en Dandelion op Snertpop. In een later stadium maakt Snertpop de overige 3 acts bekend.

Martijn Fischer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de ultieme verpersoonlijking van volkszanger André Hazes. Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’. Onlangs werkte hij met ‘Hits van Hazes’ een clubtour af, langs louter uitverkochte zalen.

Meezingen

Verwacht een meezingfestijn met klassiekers als ‘Kleine Jongen’, ‘Zij Gelooft In Mij’ en natuurlijk ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Het wordt op 22 september een feest der herkenning tijdens dit  bijzondere eerbetoon in Midwoud.

Wild Romance is de band die onlosmakelijk is verbonden aan Herman Brood. Met onder meer Dany Lademacher en David Hollestelle in de gelederen, is Snertpop verzekerd van een onvervalste rock and roll-show. Naast nieuw materiaal zullen ook Brood-klassiekers als ‘Never be Clever’ en ‘Saturday Night’ niet ontbreken.

Plaatselijke trots Sylvia Aimee en het Volendamse Dandelion spelen op 22 september op het buitenpodium, dat wordt ingericht voor het betere singer-songwriterwerk. Fischer treedt op in de feesttent, net als Wild Romance en Ironic Maiden. De West-Friese formatie timmert al jaren aan de weg als tributeband van Iron Maiden. Snertpop wordt voor het eerst gehouden op landgoed ‘De Knap’ in Midwoud. In totaal komen er 8 acts, verdeeld dus over twee podia. In de voorverkoop kost een kaartje 22 euro. Om zoveel mensen te kunnen laten genieten van Snertpop, is er voor kinderen tot en met 12 jaar een speciale kinderkaart. Deze kost 12 euro. Jeugd tussen 13 en 18 jaar kan een Friskaart aanschaffen. Deze kost 20 euro per stuk.

Reageren via facebook