De Canta karajokishow goes west-friesland.

MEDEMBLIK -Ze wordt met de oprijwagen van Jaap Swagerman opgehaald uit Amsterdam waar ze al een bekend verschijnsel aan het worden is en nu is ze dan in Medemblik tijdens de Bokkentour te bewonderen.

Tijdens de bokkentour in Medemblik zal Joki Beerendonk, want zo heet deze dame, van terras naar terras rijden met haar rijdende Canta KaraJoki Show. Waar ze bekende Medemblikkers zangers en zangeressen oppikt die in haar canta gaan zingen. Dit word live via facebook uitgezonden en waar je de mogelijkheid krijgt om tegen betaling een nummer aan te vragen. De opbrengst komt ten goede aan haar eigen Stichting Leef, voor je het vergeet! die in samenwerking met Stichting Cordaan muzikale uitjes organiseerd voor ouderen me5 Alzheimer en hun naasten. Zij heeft vorig jaar haar moeder verloren aan Alzheimer. Haar tranen heeft zij omgezet in deze fantastische actie en nu heeft ze zelfs dus haar eigen Stichting

Er moest wat gebeuren om het meer onder de aandacht te brengen vond ze. En zo onstond dit idee Joki zingt zelf ook doet theater voorstellingen en geeft lach workshops een leuk gek mens met een hart van goud die hier onnoemelijk veel tijd in steekt.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat zij een onvergetelijkedag heeft als ze hier is. Voeg haar toe dan kun je zien hoe leuk het is . Wil je sponsoren dat kan natuurlijk altijd laat het Jaap Swagerman dan weten. Ze gaan het hele gebeuren filmen vanaf het vertrek uit Amsterdam .

Reageren via facebook