20.4 C
Medemblik
4 augustus 2020 18:54
Medemblik Actueel.

Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af
Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af

Het weer voor Medemblik met vandaag veel zon maar ook sluierbewolking

MEDEMBLIK – Ook vandaag wordt weer een vrij zonnige dag met wel wat hoge sluierbewolking. De middagtemperatuur loopt op naar 24 graden bij een zwakke noordwestelijke wind die in de nacht naar donderdag draait naar het noorden tot noordoosten en aantrekt naar matig 3Bft.

Ook de dagen hierna blijft het mooi zomerweer maar blijft de sluierbewolking ons wel parten spelen waardoor de zon toch wel wat minder te zien is. Met de temperatuur zit het wel goed, die schommelt overdag rond de 24 graden op donderdag, 26 graden op vrijdag en in het weekend iets lager zo rond de 22 á 23 graden.

Kijken wij even verder vooruit naar de volgende week dan zien we dat de sluierbewolking weer vrijwel gaat oplossen en de zon weer de vrije hand krijgt. De temperatuur loopt op naar 26 graden overdag en in de nachten dalend naar rond de 17 graden. 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?