Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – droog met zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag gaan wij de dubbele cijfers in wat de temperatuur betreft. In de middag kan de meter oplopen tot 10 á 11 graden maar uit de wind en in het zonnetje kan het gemakkelijjk 15 graden worden. De wind is matig 4Bft, en waait uit het zuidoosten. In de nacht naar vrijdag koelt het af tot zo’n 7 graden.

Het weer na donderdag

Vrijdag ook nog vrij warm voor de tijd van het jaar met 10 á 11 graden, de wind is matig en waait uit het zuiden en het blijft vrijwel droog. Het weekend verloopt allemaal wat minder, op beide dagen loopt de temperatuur op naar rond de 8 graden en valt er geregeld een bui .

Na het weekend lijkt het erop dat wij ons weer kunnen gaan opmaken voor een periode waarbij de temperatuur rondom het vriespunt komt te liggen.

Reageren via facebook