Medemblik Actueel.

Cognitieve Fitness in Medemblik (Foto aangeleverd)
Cognitieve Fitness in Medemblik (Foto aangeleverd)
Sport

Cognitieve Fitness Medemblik, train je lijf én je brein

MEDEMBLIK – U wilt uw lichaam en hersenen toch ook fit houden? Doe mee met de (bewezen effectieve) cursus Cognitieve Fitness! Uit onderzoek blijkt dat bewegen een gunstige invloed heeft op uw hersenen. Team Sportservice West-Friesland biedt een cursus van 15 lessen Cognitieve Fitness aan. Hierin wordt fysieke inspanning gecombineerd met intellectuele uitdaging en bewuste ontspanning. De cursus wordt onder andere ingezet als een preventieve aanpak in de strijd tegen dementie. En richt zich op het behoud en de verbetering van zowel de fysieke als cognitieve fitheid. 

Cognitieve fitness is voor iedereen uit de gemeente Medemblik die zijn/haar lichaam en denkvermogen wil prikkelen om fit en fris te blijven. Met als doel een gezonder lichaam en gezondere geest door het beperken en vertragen van functieverlies.

In september starten er 2 nieuwe cursussen in de gemeente Medemblik. Op maandag 3 september start de cursus in de Munt in Medemblik. Op donderdag 6 september start de cursus in de Post in Midwoud. De cursuskosten bedragen € 45,- voor 15 lessen.  Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers per cursus, dus wees er snel bij! 

  • Maandag: 15:00-16:30 uur De Munt, Muntstraat 2
  • Donderdag: 09:30-11:00 uur De Post, Tripkouw 28

Meer info en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Rosa Schouten van Team Sportservice West-Friesland: 0229-287700 of rschouten@teamsportservice.nl 

Mede mogelijk gemaakt door de innovatieagenda van gemeente Medemblik

Reageren via facebook