Zwem-4-daagse Opmeer van 16 t/m 20 juli

OPMEER – Ben jij die waterrat die er nooit genoeg van krijgt om in het water te zijn? Doe dan mee aan de zwem-4-daagse die wordt gehouden van 16 tot en met 20 juli in zwembad ’t Woudmeer. En dit jaar kun je je laten sponsoren voor Energy-4-All.

Iedere meter die jij zwemt, zwem je voor Energy-4-All. We haken aan bij de acties die de Bonifatiusschool in Spanbroek voor Energy-4-All heeft georganiseerd.

Wat doet Energy4All?

Elke week worden er kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Een genadeloze ziekte, waar nog geen medicijn voor is. Het onderzoek naar een medicijn is van levensbelang voor alle kinderen en volwassenen die deze ziekte hebben of in de toekomst deze diagnose krijgen. Bij de ernstige vormen van de ziekte overlijdt een deel van deze kinderen al voor hun tiende levensjaar. De Stichting Energy4All wil geld inzamelen om het onderzoek naar een medicijn te versnellen.

Zwem je mee?

Ja, natuurlijk doe jij ook mee. Gebruik jouw energie voor kinderen zonder energie. Het gehele sponsorbedrag komt ten goede aan Energy4All. Vraag je oom, tante, broer, zus, buren, ouders om jou te sponsoren. Samen maken wij er deze laatste week voor de zomervakantie een mooi feest van.

Wat je verder nog moet weten:

  • Vier dagen zwemmen
  • Ben je zeven jaar of jonger? Dan zwem je iedere dag minimaal 250 meter
  • Ben je acht jaar of ouder? Dan zwem je iedere dag minimaal 500 meter
  • Inschrijfgeld is 8 euro per persoon, waarvan 1 euro direct bestemd is voor Energy4All

Inschrijven kan bij de kassa van het zwembad.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.