Medemblik Actueel.

Afbeelding aangeleverd
Bijeenkomsten Sport

Westfriese Bestuurdersontmoeting ism. NOC*NSF

MEDEMBLIK – Op maandag 11 juni organiseert Team Sportservice West-Friesland, in samenwerking met NOC*NSF de Westfriese Bestuurdersontmoeting. Wilt u als bestuurslid van een sportvereniging in gesprek met andere bestuurders over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van uw club? Vindt u het van belang om te werken aan de ontwikkeling van uw bestuur én uzelf als bestuurder? En wilt u uzelf laten inspireren door bestuurders uit andere takken van sport en uit andere gemeenten? Kom dan naar de Westfriese bestuurdersontmoeting!

De Westfriese Bestuurdersontmoeting zal om 17:30 uur starten met een lopend buffet in de kantine van Sporting Andijk, Kleingouw 115 1619 CH Andijk. Om 18:30 uur start het interactieve programma waar u onder andere kunt discussiëren over ‘het HOE van het samenwerken’.

Meer informatie en aanmelden

Voor aanmelden of meer informatie kunt u naar onze website: www.teamsportservice.nl/westfriesland of contact opnemen met Rosa Schouten 0229-287700, rschouten@teamsportservice.nl.

Reageren via facebook