21.5 C
Medemblik
13 augustus 2020 07:50
Medemblik Actueel.

Zeiljongeren Medemblik onder de indruk van koningspaar


MEDEMBLIK – Het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van gisteren is voor veel West-Friezen een dag later nog onderwerp van gesprek. Zeker bij degenen die het koningspaar hebben ontmoet en zelfs hebben gesproken.

Onder die groep gelukkigen bevonden zich ook drie jongeren, die onze verslaggever sprak bij het zeilcentrum ISC in Medemblik. “Ik was best wel zenuwachtig, maar toen ze eenmaal hier waren, was het best wel snel weg”, vertelt een van hen. “Ze zijn sowieso geïnteresseerd in watersport. Erg leuk.”

Een ander vult aan: “Ik had eigenlijk wel verwacht dat het echt een normale man was, van wat ik heb gehoord. We hadden het over wat we gingen doen en wat onze toekomstplannen zijn.”

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?