Foto: RG fotografie

Waarheen? Waarvoor? Met wie? Wanneer?

MEDEMBLIK – Ik hóór het je bijna denken op het moment dat je de foto van Popkoor EQuality in deze krant ziet staan en gebiologeerd naar de kleding staart. De exotische dieren prints doen op z’n minst vermoeden dat de koorleden een gigantisch mooi avontuur tegemoet gaan met elkaar, begint Eveline Schoordijk als ze vertelt over Popkoor EQuality uit Medemblik

En laat dát nou ook het geval zijn!! Maar niet op de wijze waar je in eerste instantie wellicht aan denkt. Tipje van de sluier?? Ach, raad anders even mee …

  • samen een jungle safari?
  • een workshop Afrikaans trommelen?
  • of ‘gewoon’ een uitvoering van “The Lion King”

Ik help je uit de droom want niets van dit alles is juist.

Wat dan wél??

Ik zou zo zeggen … hou de kranten na de zomervakantie in de gaten want per PR artikeltje kom je een stapje verder in het oplossen van dit vraagstuk … om uiteindelijk terecht te komen op 2, 3 of 4 november in het geweldig gezellige St. Pieter te Medemblik voor … ???