Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten Gezondheid

Informatiebijeenkomst over minder piekeren

REGIO – Piekert u vaak? Op donderdag 21 juni a.s. organiseert GGZ Noord-Holland-Noord een informatieavond over minder piekeren. De bijeenkomst is van 19.00 uur – 21.00 uur in Opmeer. Familieleden, mantelzorgers en direct betrokkenen zijn van harte welkom!

Iedereen piekert wel eens. Wanneer mensen veel piekeren en problemen maar niet los kunnen laten, kunnen zij onrustig of gestrest raken. Het piekeren kan in de weg gaan staan van uw dagelijkse bezigheden.

Wat kunt u doen om het piekeren te stoppen of beheersbaar te houden? Hoe kunt u voldoende ontspannen en lekker in uw vel zitten? Tijdens deze bijeenkomst krijgt u uitleg en tips om minder te piekeren en op een andere manier te denken. Want anders denken helpt om u beter te voelen.

De lezing wordt gehouden door dhr. J. Vissel sociaal psychiatrisch verpleegkundige / praktijk ondersteuner GGZ. Een ervaringsdeskundige van RCO de Hoofdzaak vertelt hoe het is om te leven met piekerklachten en welke hulp doeltreffend is.

  • Donderdag 21 juni 2018 van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur
  • Locatie: Wijkcentrum de Lindenhof, Graaf Willemstraat 27, 1718 BR te Hoogwoud.
  • Kosten: €3,-

Aanmelden

Reserveren is gewenst en kan via de receptie van GGZ Noord-Holland-Noord. Telefoon: 088 65 65 010, vraag naar locatie Hoorn. Kijk voor meer informatie op www.ggz-nhn.nl/agenda

Reageren via facebook