1.4 C
Medemblik
16 januari 2021 03:11
Medemblik Actueel.

Uitnodiging Dorpsraad Nibbixwoud, thema van de vergadering is Zorg en Welzijn

Nibbixwoud – Op maandagavond 7 maart komt de Dorpsraad van Nibbixwoud weer bij elkaar. Op de agenda staat o.a.: Zorg en welzijn: Veranderingen in de WMO en de jeugdwet sinds 1-1-2015 en wat het voor u betekent. Sarah Dalmeijer van het wijkteam West van de gemeente Medemblik legt het u uit van 19.30 tot 20.20 uur.

Ook de aankomende opening van De Dres staat op de agenda, deze staat gepland voor september 2016 en de Dorpsraad wil graag input vanuit de burgers, heeft u suggesties voor nieuwe initiatieven voor jong of oud op het gebied van activiteit, sportiviteit, creativiteit en samenzijn, vertel het aan de Dorpsraad in de pauze van 20.20 tot 20.40 uur of doe ze in de ideeënbus.

Tussen 20.40 en 21.30 uur komt Fia Kolken van het Omring Vitaalteam vertellen over zolang mogelijk zelfstandig in je eigen huis wonen ook als de lichamelijke conditie en/of het brein door een ziekte, een handicap of gewoon door de leeftijd parten begint te spelen.

De Dorpsraad nodigt de inwoners van Nibbixwoud uit om in de voetbalkantine van SEW de vergadering bij te komen wonen. Entree is gratis en koffie / thee in de pauze

Reageren via facebook