16.6 C
Medemblik
4 juli 2020 00:14
Medemblik Actueel.

Doe mee met Omloop van Noord-Holland
Archieffoto

Tourclub Wognum en de Omloop van Noord-Holland

WOGNUM – Tourclub Wognum verzorgt zondag 6 mei een toertocht van 100 kilometer: de Omloop van Noord-Holland. De rit start om 08.00 uur bij de kantine van s.v. Spartanen aan de Sportlaan in Wognum. De tocht is een clubtocht, waarbij niet-leden als introducé meefietsen. De rijsnelheid wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers en zo nodig wordt er in twee groepen gereden.

De Omloop van Noord-Holland gaat via Medemblik naar Enkhuizen en dan over de Westfriese Omringdijk naar strandpaviljoen Oranje Buiten, waar de koffiestop is. Vervolgens voert de tocht via Avenhorn, Heerhugowaard en Obdam weer richting Wognum. Zie ook: www.tourclubwognum.nl.

Reageren via facebook