Reportage: Medemblikkers starten handtekeningenactie tegen de vuilstort

MEDEMBLIK – Paul Rietmeijer, Margreet Schermer en Siem Zeilemaker gaan samen met Jac. Brakeboer aankomende week een handtekeningenactie starten onder het motto: “Wij zijn klaar met de stank van de vuilstort in de Wieringermeer.”

Siem Zeilemaker zegt tegen Medemblik Actueel over de actie: “Vrijdag 10 november vanaf 19.30 uur kan je handtekeningenlijsten komen ophalen bij Cafe Brakeboer. We roepen iedereen die mee wil helpen op om te komen, ook als je uit Opperdoes, Onderdijk, Twisk komt. Het gaat om alle mensen die last hebben van de stank!! Hoe meer mensen komen helpen, hoe beter. We spreken dan af welke straten jij gaat doen. Je krijgt max. 2 weken de tijd om zoveel mogelijk handtekeningen op te halen. Vrijdag 24 november zijn wij weer bij Brakeboer om de lijsten in ontvangst te nemen!.Bedenk alvast op welkje dag(en) jij wilt lopen.”

Voor meer informatie kun je bellen naar Siem Zeilemaker op telefoonnummer: 06-22275179

Meer over HVC in ‘Dossier HVC’

Reageren via facebook