Menu – Vispotje uit de wok
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 4
Ingredients
- 400 g schol, kabeljauw of koolvis (in repen)
 - 2 el citroensap
 - 4 el olijf- of arachideolie
 - 100 g ontbijt- of mager gerookt spek (in reepjes)
 - 400 gram Hollandse wokgroenten
 - 450 gram krieltjes
 - 200 ml visbouillon
 - 200 ml kookroom
 - 1.5 el mosterd
 - 2 el verse kruiden
 
Instructions
- Bestrooi de visrepen met zout en peper en sprenkel er citroensap over. Verhit 2 el olie in een wok of hapjespan en bak hierin de vis 2-3 minuten. Schep uit de pan en houd even warm. Voeg de spekjes bij het bakvet, bak 2 minuten en schep de groenten erbij.
 - Roerbak 5 minuten en schep de krieltjes erdoor. Bak nog 5 minuten. Voeg bouillon, kookroom en mosterd toe. Verwarm dit en leg de vis erin. Bestrooi het gerecht met de kruiden.
 
		Reageer
		
				