Medemblik Actueel.

Voetbal: KNVB ontneemt Strandvogels 3 punten wegens het niet volgen van de regels

ONDERDIJK – Oplettende bezoekers hadden het al gezien dat het aantal punten dat Strandvogels dit seizoen al bijelkaar heeft gevoetbald ineens 3 punten lager is dan voorheen. De reden is dat de KNVB. Strandvogels heeft bestraft wegens het niet volgen van de regels bij de aflasting van de thuiswedstrijd tegen HSV Sport 1889. Door deze puntenaftrek is Strandvogels 2 plaatsen gezakt, van plaats 4 naar plaats 6.

Schikkingsvoorstel

Strandvogels kreeg een schikkingsvoorstel van de KNVB van o.a. 3 punten aftrek maar hier is Strandvogels niet mee akkoord gegaan en heeft ondertussen bezwaar aangetekend bij de KNVB. Zolang het bezwaar niet behandeld is blijft de 3 punten aftrek wel staan iets dat vreemd overkomt bij het bestuur van Strandvogels uit Onderdijk.

Wanneer de bezwaarcommissie van de KNVB. het bezwaar van Strandvogels gaat behandelen is niet duidelijk.

Reageren via facebook