Medemblik Actueel.

Voorzitter Niels kreuk van VVW overhandigd Ans Klemkerk een bos bloemen als dank voor alles wat zij heeft gedaan voor VVW (Foto aangeleverd)
Algemeen Sport

Sport – Ans Klemkerk nam met pijn in het hart afscheid van haar VVW

WERVERSHOOF – Ans Klemkerk is maar liefst 29 jaar in vaste dienst geweest bij Gymvereniging VVW en heeft afgelopen week met pijn in het hart afscheid genomen van ‘haar’ VVW waar ze door iedereen op handen werd gedragen.

Ans, ooit begonnen als student met lesgeven aan onze kleuters, kwam kort na haar opleiding aan het CIOS bij gymvereniging VVW werken. Dames, heren, kleuters, dans en heel veel turnen. Een druk beroep dat ze ook nog combineerde met haar gezin. Door de kenmerkende aanpak van Ans, namelijk het individu centraal stellen, kreeg iedereen de ruimte om zijn/haar talent te ontwikkelen. Hierdoor wisten de turnsters vaak andere verenigingen te overtroeven.

Ans heeft een groot verenigingshart en dat blijkt ook wel uit alles wat zij naast het lesgeven heeft gedaan voor de vereniging. Voorzitter Niels Kreuk noemt het 50-jarig bestaan, de overnachtingsweekenden en de krakersnacht toen zij 10 jaar geleden de oude Olympiahal moesten verlaten.

Ook nu zet ze zich nog in, in oktober vieren we ons 60-jarig bestaan. Met uiteraard Ans in het feest- comité. Grote klasse Ans, bedankt voor je tomeloze inzet en je enthousiasme al die jaren! We waarderen dit enorm en wensen je het allerbeste in je nieuwe baan,” besluit Kreuk.

Reageren via facebook