Weerbericht Medemblik – bewolkt met kans op (winterse)neerslag

MEDEMBLIK – De zon van de afgelopen dagen zijn wij vandaag kwijt, de bewolking overheerst en uit deze bewolking gaat (winterse)neerslag vallen. Eerst in de vorm van sneeuw later overgaand in regen. De middagtemperatuur loopt op naar 2 graden bij een matige wind uit het zuiden. In de nacht naar zaterdag blijft de temperatuur net boven het vriespunt hangen.

Zaterdag is er weer wat ruimte voor de zon maar uit de aanwezige bewolking valt zo nu en dan ook een spatje neerslag, de middagtemperatuur loopt op naar 5 graden en de wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Zondag tappen wij uit een heel vaatje wat het weer betreft, een storing trekt over Nederland en deze storing neemt regen mee, lokaal kan er tot 9mm gaat vallen. De temperatuur loopt op naar een vrij normale 5 graden terwijl de wind vrij krachtig is en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Ook de dagen na zondag zijn sterk wisselvallig met elke dag wel (winterse)neerslag. Overdag temperaturen van 4 graden op maandag t/m woensdag en 6 graden op donderdag en vrijdag. De wind is overwegend vrij krachtig en waait uit het westen op maandag later meer draaiend naar het zuiden tot zuidwesten

Reageren via facebook