Weerbericht Medemblik – kans op een bui, later opklaringen

MEDEMBLIK – Vandaag kan er aanvankelijk nog wat (mot)regen vallen. Later wordt het droog en in de middag komt de zon nu en dan tevoorschijn. Zaterdagavond gaat het van het westen uit opnieuw regenen. De temperatuur loopt op naar 21-22 graden en de zuidwestenwind is matig. 

Het weer voor zondag

Het wordt morgen bewolkt maar droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 21 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 19 °C

Het weer na zondag

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en neemt de kans op regen af in Medemblik. De temperatuur stijgt tot 23 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 15 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidoosten en is matig, windkracht 4. Vanaf donderdag neemt de kans op neerslag af en stijgt de temperatuur tot 25 °C overdag en 16 °C ’s nachts.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.