13.1 C
Medemblik
21 mei 2020 10:06
Medemblik Actueel.

De commissie Ruimte vergadert in de Torenschouw Opperdoes over o.a. Gouw 4A

OPPERDOES – Lokale politiek moet voor iedereen toegankelijk zijn. Gemeente Medemblik wil inwoners dan ook zo veel mogelijk betrekken bij het nemen van de besluiten. Na Wervershoof en Medemblik-centrum vergadert de commissie Ruimte daarom 12 februari in de Torenschouw in Opperdoes.  

Op de agenda staat één onderwerp voor Opperdoes: Principeverzoek huisvesting arbeidsmigranten Gouw 4A Opperdoes. Er nog meer onderwerpen op de agenda. Die spelen in andere kernen in de gemeente. In deze oriënterende commissie stellen de fracties vragen aan de wethouder. Ook geven ze deze avond hun voorlopige mening over de onderwerpen. Op 15 februari is er een inhoudelijk debat in de meningvormende commissie. Daarna, op 22 februari besluit de raad over deze onderwerpen. Deze laatste twee vergaderingen zijn in het gemeentehuis. 

Geef uw mening 

Inwoners of belanghebbenden kunnen in de vergadering hun mening geven over de onderwerpen die op de agenda staan. Maar dat kan ook over andere onderwerpen. Zij kunnen zich aanmelden via (0229) 85 63 67 of een mail versturen naar griffie@medemblik.nl De agenda staat op www.medemblik.nl/raad en bestuur (klik op vergadering van 12 februari).

Plaats & tijd

“De Torenschouw” aan de Torenstraat 17, 1674 NE Opperdoes. De vergadering start om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom.

Reageren via facebook