16.5 C
Medemblik
22 september 2020 12:04
Medemblik Actueel.

Foto: RV Fotografie

Verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij overlijden man in Nibbixwoud

NIBBIXWOUD – De politie heeft vanavond een 32 -jarige man uit de gemeente Medemblik aangehouden in verband met zijn vermeende betrokkenheid bij het overlijden van een 26-jarige man uit Hoorn. De laatste is afgelopen zaterdagochtend overleden aangetroffen in de sloot, langs het fietspad Over de Leek in Nibbixwoud.

De 32-jarige man wordt verdacht van een geweldsmisdrijf en is bij de politie op het spoor gekomen mede dankzij de tips die uit de getuigenoproep zijn voortgevloeid.

De politie zet het onderzoek voort. Mocht u nog informatie hebben over het incident schroom dan niet contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Dat kan desgewenst ook anoniem via misdaad anoniem, 0800-7000.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?