Medemblik Actueel.

De nieuwe Nederlands Kampioen Jordy van Workum (Foto aangeleverd)

Schaatsen: Jordy van Workum stapt over naar Okay Fashion & Jeans

MIDWOUD – Langebaanschaatser Jordy van Workum stapt over van ZAES naar de nieuwe formatie van Okay Fashion & Jeans. Jordy gaat plaatsnemen in het beloftenteam waar hij een aparte status gaat krijgen. Waar zijn andere teamleden zich vooral richting op de marathon komt Jordy uit bij het langebaanschaatsen.

Succesvol seizoen 2017/2018

In december 2017 werd Jordy nog Nederlands Kampioen op de 3000 meter bij de junioren en kan op het seizoen 2017/2018 terugkijken als zijn meest succesvolle seizoen ooit.  En afgelopen zomer 2017 wist Jordy zilver te pakken tijdens het EK-inlineskaten in het Portugese Lagos.

Tweede team

Met het tweede team hoopt Okay Fashion & Jeans Beloftenteam de nieuwe generatie klaar te stomen voor het echte marathonwerk bij de senioren. Manager Edward van Dijk vertelt dat ook Jordy van Workum en zijn mede-ploeggenoot op de langebaan Yves Vergeer zo af en toe een marathon zal meerijden en een training met de ploeg zal volgen. Maar verder richting zij zich kwa training volledig op het langebaan schaatsen.

Reageren via facebook