Medemblik Actueel.

Algemeen

AVIA Xpress is open en laat dat weten ook

MEDEMBLIK -Op 24 en 25 november aanstaande wordt de opening van het nieuwe AVIA Xpress tankstation officieel gevierd met absurde kortingen op de brandstofprijzen. Dan kunt u tanken tot 25 eurocent korting per liter, en als dat nog niet genoeg is dan kunt u op 1, 2, 8 en 9 december nogmaals tegen deze korting tanken.

Ook maakt u op deze dagen kans op nog meer voordeel met de Avia Waspas met het Rad van Avontuur als u komt tanken tussen 11.00 en 17.00 uur, de prijs wordt u dan uitgereikt door het promotieteam van AVIA Xpress.  Het AVIA Xpress tankstation heeft een hypermoderne wasstraat en drie wasboxen, ook kan men de auto stofzuigen en de banden oppompen.

Klanten kunnen bij AVIA Xpress terecht voor euro95 loodvrije benzine, diesel, adlue (voor vrachtwagens) en premium benzine en diesel.  Tip voor de zakelijke ondernemer! Combineer de AVIA Tankpas en Waspas, daar is veel voordeel te halen. Of tank osmosewater, gedemineraliseerd en schoon water, dat geen vlekken en/of strepen achterlaat, wat onder meer bijzonder geschikt is voor glazenwassers en schoonmaakbedrijven.

Wie interesse heeft in de AVIA Tank- en Waspas of osmosewater wilt tanken, kan contact opnemen via tankpas@aviamarees.nl of tel. 06-10061023.

Reageren via facebook