Weerbericht Medemblik – stormachtige wind..

MEDEMBLIK – Vandaag geeft de herfst even volgas wat de wind betreft, direct aan het water en boven open veld kan de wind aantrekken tot stormachtig 8Bft elders 7Bft met rukwinden tot 85km/u. De middagtemperatuur ligt met 14 graden ver boven normaal voor eind november. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 7 graden.

Na vandaag is het weer gedaan met de te hoge temperaturen, we doen een forse stap terug, vrijdag overdag 8 graden, regelmatig een bui waarvan sommigen even stevig kunnen doorpakken maar toch ook zonnige momenten.

Het weekend verloopt wisselvallig, buien en zonnige momenten wisselen elkaar af, middagtemperatuur schommelt rond de 7 á 8 graden overdag en in de nachten rond de 5 graden, vrij normale waarden voor de tijd van het jaar.  Na het weekend doet de temperatuur nog verder een stapje terug en komen de middagtemperaturen niet meer boven de 6 graden uit en de nachttemperaturen niet meer boven de 3 á 4 graden met in de vroege ochtend kans op lichte nachtvorst.

Reageren via facebook