Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – zwaar bewolkt met (mot)regen

MEDEMBLIK – Ook vandaag blijft het veelal grijs met lokaal wat motregen en is het vrij zacht voor half november. Morgen belooft een mooie dag te worden met zonnige perioden. In het weekend is het wisselvallig met buien en staat er meer wind.

Vanochtend is het grijs en grauw met nevel. Uit de bewolking kan wat motregen vallen. De dag is erg zacht begonnen en eind van de ochtend is het een graad of 10. Er waait een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag blijft het grijs en nevelig met lokaal wat motregen, maar de zon kan zich ook soms even laten zien. Met een middagtemperatuur van een graad of 11 is het vrij zacht. De zuidwestenwind waait zwak tot matig en wordt aan zee matig tot vrij krachtig.  Vanavond en vannacht trekt de bewolking met lichte regen naar het zuidoosten weg en klaart het vanuit het noordwesten op. Wel kunnen zich mistbanken gaan vormen.

Morgen is dan eindelijk weer eens een vriendelijke dag met zonnige perioden en blijft het droog. De temperatuur komt uit op 9 graden. De noordwestenwind draait al snel naar het westen en waait zwak tot matig.  

De dagen erna verloopt het weekend wisselvallig met soms zon en buien met kans op hagel. Er staat een stevige naar noordwest draaiende wind en in de middag wordt het 9 graden. Begin volgende week blijft het wisselvallig, maar staat er minder wind en wordt het iets zachter. 

Reageer op dit onderwerp

X