11.6 C
Medemblik
26 september 2020 01:02
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: toenemende bewolking, vanavond kans op regen

MEDEMBLIK – Echt vlotten met de winter wil het niet, een witte kerst kunnen we ook uit onze hoofd zetten. Vandaag lijkt het wederom eerder herfst dan winter met een middagtemperatuur die oploopt richting 11 á 12 graden. De wind is overwegend matig van kracht en waait uit het zuiden/zuidoosten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 8 graden.

Vrijdag is het sterk wisselvallig en vallen er geregeld enkele buien, de wind is ook wat meer aanwezig dan vandaag en waait nog steeds uit het zuiden/zuidoosten. De middagtemperatuur is met 10 á 11 graden nog steeds hoog voor de tijd van het jaar.

Het aankomend weekend is het onbestendig met op zaterdag veel bewolking maar wel zo goed als droog, zondag neemt de kans op neerslag toe en vallen er enkele buien. Overdag wordt het een graad of 8 op zaterdag en 7 op zondag, in de nachten daalt het kwik naar rond de 5 graden.

Na het weekend blijft het sterk wisselvallig met elke dag wel een bui en temperaturen van overdag rond de 8 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?