Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – zonnig en warm

MEDEMBLIK – De korte broek mag uit de kast, de BBQ mag uit de schuur, we gaan een heerlijk warm weekend tegemoet. De westelijke wind voert warme lucht met zich mee en dat gaan we merken ook. Vanmiddag loopt de temperatuur op naar 21 á 22 graden waarbij de UV-index oploopt naar 6 dus denk er aan je goed in te smeren. De zon overheerst vandaag maar soms kan er even een wolkje overdrijven.

Warme zomerse zondag

Zondag gaat het nog warmer worden, flink warmer. Ook bij ons zal de temperatuur de 25 graden grens doorbreken om uit te komen op 27 graden maar lokaal is 28 á 29 graden ook mogelijk. De wind waait uit het zuiden en is overwegend matig van kracht. De UV-index blijft hoog met 6 dus insmeren de huid.. Zondagavond komen er vanuit het zuiden onweersbuien opzetten, maar of die ons ook bereiken is nog helemaal de vraag. Onze prognose is van niet en trekken de buien naar het noordoosten weg.

Na zondag is het maandag weer een stukje frisser met 18 á 19 graden overdag en wat meer bewolking. Voor de res van de week ziet het er allemaal wel zo’n beetje gelijk uit, wolken en zon wisselen elkaar af, soms een enkel buitje en een middagtemperatuur van rond de 20 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook