Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – wisselvallig met van tijd tot tijd een bui

MEDEMBLIK – Vandaag is het bewolkt soms wat regen. In de loop van de middag gaat het vanuit het zuidwesten vaker regenen. Met 14 graden is het erg zacht voor begin november. De zuidenwind draait vanmiddag naar het zuidwesten en waait eerst zwak tot matig. Vanmiddag zal de wind gaan toenemen tot matig of vrij krachtig en aan zee tot krachtig of hard, windkracht 4 tot 7.

Zondag is het wisselend bewolkt en vallen er een aantal buien, de temperatuur is een stuk lager dan vandaag en zal de 11 graden amper halen. De wind is matig 3Bft en waait uit het westen tot noordwesten.

Begin volgende week is het droog en zal de zon veelvuldig schijnen maar met 11 graden op maandag dalend naar hooguit 8 á 9 graden op dinsdag en woensdag gaat de temperatuur toch een pas op de plaats maken. Ook de nachttemperaturen gaan een flink stuk lager uitkomen met 4 á 5 graden en bij opklaringen is vorst aan de grond ook mogelijk zeker bij zonsopkomst. Na woensdag komen de buien terug en gaat de temperatuur weer richting de 11 graden overdag.

Reageren via facebook