20.4 C
Medemblik
22 mei 2020 14:07
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – in de ochtend kans op gladheid later geregeld zon

MEDEMBLIK – Zeker in de vroege ochtend is de kans op gladheid door aanvriezende nevel aanwezig, later op de ochtend trekt de nevel weg en krijgt de zon geregeld de kans om zich te laten zien. Met maximaal 5 graden wordt het koud voor de tijd van het jaar, de wind is met 3Bft matig.

Het weer voor woensdag

Het wordt morgen geleidelijk minder zonnig en het blijft zo goed als droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 5 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 1 °C.

Het weer na woensdag

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en is de kans op neerslag hoog in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 6 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 0 °C. De wind is matig, windkracht 3. In het weekend neemt de kans op zon weer af.

Reageren via facebook