Wognum trots Shalisa van der Laan brengt single uit

WOGNUM – De debuutsingle Not Alone van zangeres Shalisa van der Laan werd vorige week vrijdag uitgebracht tijdens haar ‘launchparty’ in de Curtain Club in Amsterdam. Dit is het eerste nummer dat de Wognumse uitbrengt onder het internationale label Hollywood Records, onderdeel van Disney Music Group, waarmee ze in de voetsporen van Selena Gomez en Demi Lovato treedt.

“Met dit nummer laat ik meerdere facetten van mijn stem horen. Het is een geweldige ervaring om met zo’n internationaal team van producers en songwriters te werken. Het is een droomscenario en een betere start had ik me niet kunnen wensen. ‘It’s a dream come true’”, aldus Shalisa. ‘Not Alone’ is vanaf heden te luisteren via streamingdiensten en te koop in iTunes.

Meer weten over de zangeres, kijk op www.shalisa.nl.

Kans maken op een gesigneerde poster van Shalisa, stuur een e-mail naar redactie.med@rodi.nl, onder vermelding van Shalisa. Vergeet niet naam en adresgegevens te vermelden. De winnaars krijgen de poster thuis afgeleverd.

Reageren via facebook