Tuinfair Midwoud, elk jaar weer een prachtig uitje voor het hele gezin

MIDWOUD – Midwoud staat dit pinksterweekend weer in de middelpunt van de belangstelling dankzij de 3 dagen durende tuinfair. Van heine en verre komen de bezoekers om zich te vergapen aan de vele tientallen stalletjes met een divers aan waren.

Zo was daar een heuze hoedenmaker, een handwerker die dromenvangers maakt, een verkoopster van wollen kleding die ons alvast op een zeer strenge winter voorbereid, maar ook stalletjes waar je van die leuke snuisterijen kan kopen om bv je wijnflessen in op te bergen en nog veel en veel meer, gewoon teveel om op te noemen, het beste is dat u gewoon morgen 2e Pinksterdag gezellig zelf nog even gaat kijken. Er is parkeerruimte in overvloed, zeker als u gewoon met de fiets komt maar ook voor bezoekers die met de auto komen is er voldoende parkeerruimte.

Maar ook voor de kleine bezoekertjes is er meer dan voldoende vertier dus vervelen hoeven zij zich ook niet, zo konden zij met hulp van een professional enorme bellen blazen, zich uitleven op het grote spingkussen, in een waterbal over het water rennen, in een heuze zweefmolen zitten, al waren er ook genoeg papa’s en mama’s die graag even met hun wilden zweven,  en natuurlijk wordt er ook goed voor de inwendige mens gezorgd.

Onze fotograaf Pascal van As ging ook even een kijkje nemen en maakte bovenstaande sfeervideo en onderstaande foto’s..

 

Reageren via facebook