Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Het nieuwe Snertpop komt eraan

Schakel nachtmodus in

MIDWOUD – Na het muziekfestival 11 jaar in Sporthal De Tripkouw in Midwoud te hebben georganiseerd, gaat Snertpop nu naar buiten. Op zaterdag 22 september is het zover: dan spelen er 8 acts verdeeld over twee podia op Landgoed De Knap in Midwoud. En het belooft een waar meezingspektakel te worden.

Deze locatie is bekend van onder meer De Tuinfair. Hier komt een feesttent te staan en is er ruimte voor een tweede (buiten)podium. Dat houdt in dat het muziekaanbod fors wordt uitgebreid. Daarnaast komen er verschillende foodtrucks en wordt er een gezellig en sfeervol plein gecreëerd, waar iets gegeten en gedronken kan worden. Met de nieuwe opzet streeft het bestuur van Stichting Snertpop naar meer festivalbeleving.

Snertpop begint om op 22 september om 16 uur en eindigt om 00.30 uur. Na Snertpop is er voor de festivalgangers in Café De Post nog een after-party. De kaartverkoop is in volle gang. Tickets zijn voor 22 euro per stuk verkrijgbaar via www.snertpop.nl, Spar Brouwer en Grandcafé De Post in Midwoud. Op 22 september kost een kaartje 27 euro.

Voor kinderen tot en met 12 jaar kost een kaart slechts 5 euro en voor jeugd van 13 tot 18 zijn er zogenaamde Friskaarten. Deze kosten 20 euro per stuk.

Martijn Fischer zingt Hazes

Het vijfkoppige bestuur van Stichting Snertpop heeft aardig uitgepakt met de line-up. Zo maakt Martijn Fischer maakt zijn opwachting op de eerste buiteneditie van Snertpop. De ultieme vertolker van André Hazes, bekend van zijn hoofdrol uit de musical ‘Hij gelooft in mij’. Hij komt met een complete band alle hits van Hazes zingen.

Ook op het hoofdpodium: Wild Romance, de begeleidingsband van Herman Brood. Dat wordt meezingen met hits als Saturday Night, Never Be Clever en I Love You Like I Love Myself. Ironic Maiden opent het hoofdpodium en de hyper-energieke feestband Daredevils sluit het festijn af.

Lokaal talent

Buiten staat het EP:Beerepoot-podium. Dit biedt plaats aan lokale, veelbelovende talenten als Dandelion, Elsa Bekman en Sylvia Aimee uit Midwoud. Afsluiter van dit podium zijn Suzan & Freek, de koning en koningin van de covers.

Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om er met elkaar een mooie dag van te maken.

Reageer op dit onderwerp

X