Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – van tijd tot tijd een bui, vanmiddag veel wind

MEDEMBLIK – Het is dinsdag een vrij grijze dag met veel bewolking waaruit ook regelmatig wat neerslag zal vallen. Met 16 graden is het iets boven normaal warm voor de tijd van het jaar. De wind is in de ochtend nog matig maar in de middag trekt deze aan tot vrij krachtig soms even krachtig en kunnen er tijdens buien windstoten voorkomen. In de nacht naar woensdag daalt het kwik amper door de aanwezige bewolking.

Woensdag valt er ook soms nog wat neerslag en met 16 graden blijft het boven normaal warm voor de tijd van het jaar. Donderdag is een droge dag maar de aanwezige bewolking zal de zon verhinderen om te schijnen. De wind draait in de loop van de dag van zuidwest/west naar noordwest en voert vrij vochtige lucht aan.

Vrijdag regent het weer regelmatig en door de noordwestelijke wind wordt het niet warmer dan 13 graden wat een vrij normale temperatuur is voor de tijd van het jaar. De wind is matig, tijdens buien vrij krachtig. Het weekend verloopt wisselvallig, zaterdag nog kans op een bui, zondag vrijwel droog en zonnige perioden en met 12 graden iets onder normaal voor de tijd van het jaar.

Kijken wij iets verder vooruit naar de volgende week dan zien wij dat het maandag en dinsdag vrij zonnig gaat worden en vrijwel droog blijft, daarna komen de buien terug en ook de temperatuur zal dan amper meer boven de 10 graden uitkomen.

Reageren via facebook