Weerbericht Medemblik – toenemende bewolking en kans op (winterse)neerslag

Medemblik – Het weer voor vandaag ziet er toch heel anders uit dan de afgelopen dagen. De wind draait naar het zuiden tot zuidwesten en neemt toe tot vrij krachtig 5Bft. Uit de steeds dichtertrekkende bewolking gaat vandaag neerslag vallen soms in de vorm van (natte) sneeuw of hagel. De middagtemperatuur loopt op naar 5 graden. In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar 2 graden en blijft de kans op (winterse) neerslag aanwezig.

Ook woensdag is nog een grijze natte dag met van tijd tot tijd (winterse) neerslag bij een middagtemperatuur van rond de 7 graden. De wind zwakt af naar matig 4Bft en in de nacht naar donderdag zwakt de wind nog verder af naar zwak tot matig 3Bft. Maar de kans op een winterse bui blijft aanwezig .

Donderdag is er weer wat ruimte voor de zon maar ook dan kan er wat lichte neerslag gaan vallen, de wind draait naar het westen tot noordwesten en is matig 4Bft, de middagtemperatuur schommelt zo rond de 7 graden.  Vrijdag is een kletsnatte dag met een middagtemperatuur van rond de 5 graden en een wind die waait uit het zuiden tot zuidoosten.

In het weekend is er dan weer kans op winterse neerslag dankzij de naar het noorden draaiende wind, de middagtemperatuur schommelt in het weekend rond de 6 graden. k

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.