Medemblik Actueel.

Luiten Plekker
Bijeenkomsten Politiek

Luiten Plekker lijsttrekker GemeenteBelangen verkiezingen 2018

MEDEMBLIK – De huidige fractievoorzitter van GemeenteBelangen Luiten Plekker is tijdens de Algemene Ledenvergadering unaniem gekozen tot lijsttrekker van GemeenteBelangen Medemblik. Luiten Plekker heeft ook de volledige steun van het bestuur om wederom GemeenteBelangen naar een succesvolle verkiezingsuitslag te leiden.

GemeenteBelangen zal binnenkort de complete lijst publiceren en deze lijst zal een afspiegeling zijn van ervaren leden en talentvolle nieuwkomers in de politiek, zegt voorzitter Ferdinand Diergaarde tegen Medemblik Actueel.

“Samen staan wij weer klaar om de komende raadsperiode alle kernen in de gemeente nog leefbaarder te maken, GemeenteBelangen is op stoom!,” aldus Diergaarde.

Reageren via facebook