Medemblik Actueel.

Shalisa (Foto aangeleverd)
Algemeen

Wognumse Shalisa tekent als eerste Nederlandse een contract bij Hollywood Records

[adrotate group="2"]

WOGNUM – Zangeres SHALISA treedt in de voetsporen van verschillende wereldbekende muziekartiesten door het tekenen van een contract bij het internationale label Hollywood Records, onderdeel van Disney Music Group. Daarmee is SHALISA de eerste Nederlandse artiest onder het label. SHALISA gaat, in samenwerking met verschillende producenten, werken aan haar eerste solo album. De debuut single van dit album, “Not Alone”, wordt officieel uitgebracht op 20 oktober aanstaande.

“SHALISA is een groot muzikaal talent met een fantastische stem. Ze heeft al aan diverse projecten mee gewerkt voor Disney, zoals Just Like Me! en Elena van Avalor. We zijn nu enorm trots en enthousiast om SHALISA een contract aan te bieden bij Hollywood Records en met haar te werken om haar carriere naar een volgend niveau te brengen”, aldus Gustavo Branger (Vice President Disney Channels Benelux). “Het is altijd mijn droom geweest om als solo artiest te werken aan eigen songs. Ik schrijf muziek vanuit mijn hart en passie voor zingen. Het voelt nog steeds onwerkelijk dat ik mag werken voor een internationaal label met wereldbekende artiesten. Ik kan niet wachten om mijn eerste single aan de wereld te laten horen”, aldus SHALISA.

SHALISA werd onder andere bekend door het winnen van het Junior Songfestival in 2015 en haar deelname aan The Voice Kids, waar zij onderdeel was van het team van Marco Borsato. SHALISA heeft zich in de jaren daarna volledig gericht op het schrijven van haar eigen muziek en haar rol in de muzikale Disney Channel-serie Just Like Me!. Haar doorbraak binnen haar muziekcarrière is het begin van een heel nieuw avontuur met veel uitdagingen.

Reageren via facebook