Medemblik Actueel.

Algemeen

Nathaniël is Medembliks nieuwste volkszanger

MEDEMBLIK – De Medemblikse Nathaniël Roggeveld (3) die vorig jaar september voor kankerbehandeling naar Amerika ging, maakt een vrolijke indruk. In een video op Facebook zingt hij uit volle borst mee met zijn favoriete muziek.

In de video is te horen hoe de kleine stoere man vrolijk meezingt met een Hollandse hit. In zijn playback-versie van het liedje Leef, oorspronkelijk gezongen door André Hazes Jr, bewijst Nathaniël onomstotelijk dat hij vol levenslust zit.

Lees ook: Nathaniël luidkeels toegezongen door harde kern Ajax

De peuter werd in juli vorig jaar nog warm uitgezwaaid door een grote groep Ajax Fans toen hij naar Amerika vertrok uit Amerika om daar een behandeling te ondergaan. Afgelopen januari werd Nathaniël groots op Schiphol weer ontvangen..

Reageren via facebook