FC MEDEMBLIK

Dames FC Medemblik starten competitie met zege tegen Floreant

MEDEMBLIK – De vrouwen van FC Medemblik zijn het seizoen goed begonnen. In een spannende wedstrijd werd de eerste competitiewedstrijd met 3-2 gewonnen van Floreant VR1 uit Boskoop.

De eerste helft was FC Medemblik duidelijk de betere ploeg en via een eigen doelpunt en een treffer van Gabriella Stroet werd met een 2-0 voorsprong de rust bereikt. Hoe anders kwam tegenstander Floreant in de 2e helft uit de startblokken. Binnen 5 minuten was de stand gelijk getrokken en stond de 2-2 op het scorebord. Vervolgens voltrok zich een wat rommelige en gelijk opgaande wedstrijd waarbij FC Medemblik uiteindelijk 5 minuten voor tijd alsnog de drie punten wist binnen te halen. Hierbij was wel wat hulp nodig van de Floreant-keepster, want bij een vrije trap van Ardine Tijsseling  ging zij behoorlijk in de fout (3-2). De vreugde bij FC Medemblik was er uiteraard niet minder om.

Volgende week spelen de vrouwen van coach Evert Woudenberg in Beverwijk tegen De Kennemers VR1.

Reageren via facebook