Medemblik Actueel.

FC MEDEMBLIK
Voetbal

FC Medemblik 1 neemt afscheid van trainer Armand Hoffman

MEDEMBLIK – Het bestuur van FC Medemblik en hoofdtrainer Armand Hoffman zijn het in goed overleg eens geworden om aan het eind van dit seizoen uit elkaar te gaan.

Armand is nu bezig aan zijn derde seizoen bij onze club en heeft de van hem gevraagde doelen ruimschoots gehaald. In het eerste jaar direct het kampioenschap, het tweede seizoen eenvoudige handhaving in de vierde klasse en als overkoepelend doel het bouwen aan een hechte en sterk verjongde selectie. En vooral dat laatste was geen eenvoudige opgave. Op dit moment is er gelukkig weer sprake van een brede en vooral ook jeugdige selectie met een competetief tweede elftal. Deze selectie krijgt dus volgend jaar een nieuwe trainer voor de groep.

Het bestuur zegt er alle vertrouwen in  te hebben dat Armand er ook dit seizoen alles uit gaat halen wat er in zit. Zelf mikt Armand op een afscheid met een prijs!

Reageren via facebook