FC MEDEMBLIK

Selectie FC Medemblik start competitie ook met een nederlaag

MEDEMBLIK – Het is FC Medemblik 1 niet gelukt punten te behalen in de eerste competitiewedstrijd . De thuiswedstrijd tegen HSV Sport 1889 1 ging met 0-1 verloren.

FC Medemblik begon moeizaam aan de eerste helft en moest toezien dat HSV Sport uit Hoorn de betere ploeg was. Uitblinker doelman Jason van der Slot behoede de thuisclub aanvankelijk voor een achterstand maar was 1 minuut voor rust kansloos op een inzet van dichtbij. FC Medemblik kon daar in de eerste helft weinig tot niets tegenover zetten. De 2e helft gaf een totaal ander beeld. FC Medemblik ging voluit voor de gelijkmaker en was daar met name via Jordi Klompe (hij kopte op de paal) dichtbij. Door het opportunistische spel van FC Medemblik kreeg HSV Sport uiteraard ook mogelijkheden maar daar was dan steeds de voortreffelijke Jason van der Slot die de Medemblikkers in de wedstrijd hield. Uiteindelijk kwam FC Medemblik niet verder dan een afgekeurde goal van Daan Bood en ging de eerste thuiswedstrijd dus toch wel teleurstellend met 0-1 verloren.

Volgende week speelt FCC Medemblik een uitwedstrijd tegen Andijk 1 dat met 3-3 gelijk speelde tegen Woudia 1.

Reageren via facebook