16.3 C
Medemblik
14 juli 2020 09:15
Medemblik Actueel.

Mike Boon maakte in het seizoen 2014-2015 de enige en dus winnende goal in en tegen Oosthuizen. (Foto: Strandvogels)

Strandvogels 1 start competitie in Oosthuizen

ONDERDIJK – Zondag 24 september begint dan eindelijk de competitie van het seizoen 2017-2018. Na een onderbreking van een jaartje staat het duel tussen de Kraaien en de Vogels weer op het programma. Na een jaartje 5e klasse heeft vv Oosthuizen het verloren terrein weer goed gemaakt. En dus mag de ploeg van de nieuwe trainer Edwin Keizer aantonen dat het wel degelijk in de 4e klasse thuis hoort.

Daarom zal de thuisploeg het seizoen graag goed starten tegen Strandvogels. Strandvogels doet het de laatste jaren echter prima in Oosthuizen. De laatste drie ontmoetingen eindigden allemaal in een rood/gele overwinning en Oosthuizen wist in die duels zelfs niet te scoren. De laatste thuisoverwinning van Oosthuizen dateert van het seizoen 2008-2009 toen het 2-1 werd.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?