Medemblik Actueel.

Politiek

Gemeenteraad Medemblik gaat voor nieuwbouw zwembad Wervershoof

WOGNUM – Tijdens de raadsbrede commissievergadering van donderdagavond blijken de neuzen voor een nieuw zwembad aan de westkant van Wervershoof allemaal dezelfde kant op te wijzen. De definitieve klap met de hamer wordt gegeven tijdens de gemeenteraadsvergadering maar niets lijkt de komst van het nieuwe zwembad in de weg te staan.

Wel zullen en een 8-tal moties en amandementen worden aangeboden over bv. een gaslooszwembad, Medemblik zal dan als tweede gemeente in Nederland een energieneutraal zwembad krijgen, maar ook een motie die oproept om te onderzoeken of het mogelijk is of het zwembad een multifunctioneel karakter kan krijgen.

Op donderdag 5 oktober zal het definitieve oordeel vallen maar dat het nieuwe zwembad er komt is vrijwel definitief, nog wel is het de vraag of de naam Zeehoek terugkomt als naam of dat er voor een nieuwe naam wordt gekozen.

Reageren via facebook