23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 15:40
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Rondom Debutantenrace nu al razend populair

MEDEMBLIK – Menigeen droomt ervan om ooit eens mee te doen met een echte wielerwedstrijd.  Die kans is er dit jaar en al velen hebben zich aangemeld  Er wordt gestart in 2 linies. Vooraan staan de recreanten, mannen en vrouwen, daar vlak achter staat een tweede rij met debutanten, zij starten een paar seconden later en rijden  6 ronden.

Een unieke gelegenheid om het gevoel van de wedstrijd te ervaren. Iedereen die het wel eens heeft meegedaan zal beamen dat het een glorieus gevoel geeft om de nieuwstraat in de draaien en tussen de hekken en publiek door te fietsen.

Er zijn vele prijzen te winnen 1,2 en 3 natuurlijk maar ook voor de meest strijdlustige en anderen. De debutanten finishen ruim voor de grote groep recreanten dus je hoeft niet bang te zijn voor gevaarlijke eindsprints.

Geef je bij voorkeur op via de mail of rondom.net. Maar het kan ook een half uur voor de wedstrijd. Je krijgt dan een transponder. Deelname is zoals alles bij Rondom gratis. Maar iedereen krijgt wel een volle rennerstas na afloop.

Meer informatie via info@rondom.net

Reageren via facebook