FC MEDEMBLIK

FC Medemblik 1 kansloos in beker na rode kaart Joey Civkovski

MEDEMBLIK – In en eenzijdige wedstrijd heeft FC Medemblik ook de tweede poulewedstrijd verloren. In Medemblik werd het na een 0-1 ruststand uiteindelijk 0-4 voor DWOW.Met een in vergelijking met vorige week enigszins gewijzigde opstelling begon FC Medemblik aan de laatste kans op plaatsing voor de knockout-fase. Toen Joey Civkovski echter vlak voor rust zijn tweede gele kaart ontving werd het met tien man een vrij kansloze missie.

DWOW was de betere ploeg en de overwinning was verdiend. Volgende week speelt FC Medemblik haar 3e en laatste bekerwedstrijd thuis tegen DWB. Voor FC Medemblik en coach Hoffman is er in ieder geval nog werk aan de winkel voordat de eerste competitiewedstrijd op 24 september a.s. thuis tegen HSV Sport 1889 een feit is.

Opstelling FC Medemblik: Jason van der Slot/Matthijs Koomen/Wouter van Loon/Dennis Biersteker/Daan Bood/Joey Civkovski/Tom Glim (Daan Woudenberg)/Jordi Klompe/Mitch Olthoff (Mike Roozendaal)/Tom Tijsseling (Robert Zwaan).

Reageren via facebook