17.2 C
Medemblik
14 juli 2020 21:36
Medemblik Actueel.

Peiling: Gemeenteraadsverkiezingen 2018, op wie stem jij…

MEDEMBLIK – Op 21 maart 2018 mogen de stemgerechtigden in Nederland weer naar de stembus om voor hun gemeente/stad/dorp een gemeenteraad te gaan kiezen. De inwoners mogen dan de zittende coalitie afrekenen op de afgelopen vier jaar dat zij het voor het zeggen hadden.

Binnenkort starten de verkiezingscampagnes van de lokale politieke partijen en dus krijgt u weer uitgebreid kans om uw keuze te gaan maken, stemt u op de partij waar u altijd al op stemt, gaat u een proteststem doen of stem jij voor de eerste keer en weet je het nog niet.

In totaal doen er bij de gemeenteraadsverkiezingen 10 partijen mee, de huidige coalitie bestaat uit CDA, GemeenteBelangen en D66 die samen een nipte meerderheid hebben.

Daarom een peiling.. ‘op wie stem jij’.

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?