Ronde van de draverij Medemblik

MEDEMBLIK – Op zondag 17 september wordt in het draverij weekend de 32ste wielerronde van de Medemblik verreden.  Er is wederom een Top klasse koers voor licentiehouders en een recreantenkoers.

Nieuw onderdeel van de WEA recreantenkoers is de debutanten koers. Deze wedstrijd is speciaal voor alle wielerliefhebbers die nog nooit een wedstrijd gereden hebben. De start zal plaats vinden direct na de start van de overige recreanten zodat de weg vrij is voor de debutanten. De rondetijden worden geklokt met een transpondersysteem. De debutanten koers gaat over 6 ronden. Inschrijven is gratis. Voor elke deelnemers staat een leuke verrassing klaar. Voor het podium van de debutanten is een mooie prijzenpot beschikbaar.

Inschrijven kan simpel door een mail te sturen naar Info@wielervriendenmedemblik.nl met je naam en opgave in welke koers je mee wilt doen.  De start is om 10:45.

Rondom parade

Na de wielerronde start om 13:00 de rondom parade. Naast voorstelling van dansgroep moves, judoschool Appels en stuntfietsers is er een open podium, hardloperij en de Rabo Dikke Banden Race. Op het open podium kunnen muzikale talenten hun kunsten laten zien. De winnaar van het open podium mag later op de dag in de muziektent optreden voor een volle tent. Inschrijven is binnenkort mogelijk via de rondom website.

Reageren via facebook